comparteix:
 
   
 

Ets a: disseny gràfic / altres suports: adhesius, lones, vinilats,...

Altres suports: adhesius, lones, vinilats,...

Una infinitat de suports, materials i formats! Gràcies al desenvolupament de la indústria gràfica, novetats en maquinària, accessoris d'impressió i acabats, ens permet d'oferir-vos aplicacions gràfiques realment interessants!

La importància del grafisme en qualsevol objecte és essencial per resaltar la nostra empresa o producte, aparador o botiga, un stand, etc, i les formes de mostrar-ho i suports amb els que podem treballar avui dia gràcies a l'impressió sobre rígids i sobre multitud de materials, ens obre un gran ventall de possibilitats: retolació, vinils, lletres corpòries, lones, banderoles, displays, Roll-Ups, valles, senyalització, blisters, expositors, teixits, teles, samarretes, bosses, i una immensitat d'objectes de merchandising on podem plasmar els nostre disseny corporatiu (posagots, pissarres, estoretes per mouses,...).

Ens encarreguem de dissenyar el grafisme del producte que necessiteu, concretem les seves característiques i us l'entreguem, fent la gestió d'impressió i seguiment per tal de obtenir el producte final desitjat.

 

Per veure exemples de projectes DISSENY GRÀFIC (tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, logotips, imatge corporativa, packaging, etiquetatges, envasos, etc) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (DISSENY GRÀFIC).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]