comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / creació de banners

bannersCreació de banners

Necessites donar bona imatge a l'hora de publicitar-te a portals d'Internet o xarxes socials? Un bon banner publicat als llocs més estratègics és el mitjà per obtenir bons resultats!

Per promocionar el teu negoci, potenciar les visites a la teva web, promocionar un producte (o varis), un servei, etc... una molt bona opció és publicitar-ho a Internet: publicitat on-line.

Per a cada sector hi ha portals especialitzats on publicitar-nos ens dona molta visibilitat. Les xarxes socials també permeten arribar a clients potencials interessats justament en el que nosaltres oferim. Publicar un banner a un altre web, portal o xarxa social, enllaçat a la nostra web, o a una landing page (petita pàgina web de promoció del producte ofertat al banner, és una extensió del banner) ens donarà el resultat que busquem.

Per publicar un banner ens hem d'atendre als requeriments de la web, portal o xarxa social on el volem publicar: mides (pixels), pes (Kb), format (Jpeg, Gif, Swf,...). Pero el més important per fer una campanya de marketing on-line amb bon impacte, és treballar de forma eficaç els banners (que són el reclam per a que un usuàri entri per ampliar informació).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]