comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / comerç electrònic (botigues on-line)

Comerç electrònic (botigues on-line)

Botiga on-line, sempre obert! Posem en marxa la venda on-line dels teus productes!

Comerç electrònic, botigues on-line, botigues virtuals, e-commerce,... ho anomenem de diverses maneres i en definitiva es tracta de webs amb catàleg de productes que inclou comerç electrònic de venda de productes o fins i tot de lloguer on-line.

El comerç electrònic ha esdevingut una realitat i una oportunitat de venda per a les empreses. Està canviant el comerç i ofereix més informació en la presa de decisió de compra. Comparar productes i preus on-line, abans de decidir-se per un producte en concret, és una pràctica cada cop més estesa.

La comoditat de comprar des de casa o l'oficina en qualsevol botiga on-line ha suposat en els darrers anys un creixement imparable del comerç electrònic.

Un altre dels grans avantatges que ens ofereix Internet és que les botigues on-line estàn obertes absolutament tots els dies de l'any, les 24 hores del dia, ja sigui per consultar o escollir el producte que més s'encaixa a les nostres necessitats i posteriorment realitzar la compra tradicional i presencial a la botiga escollida, com per fer la compra on-line del producte seleccionat.

 

Per veure exemples de projectes SERVEIS INTERNET (disseny webs corporatius, redisseny web, webs versió mòbil, intranets, comerç electrònic) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (SERVEIS INTERNET).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]