comparteix:
 
   
 

Ets a: qui som? / col.laboracions, cooperacions, sinergia

imatgeCol.laboracions, cooperacions, sinergia

La majoria d'empreses o entitats no compten amb un departament de disseny intern que treballi la imatge i comunicació corporativa. Per això des de DISSENY GRÀFIC LILLET oferim la possibilitat d'externalitzar la creació dels diferents productes que la vostra empresa o entitat pugui necessitar.

D'igual manera, i sempre pensant en oferir un servei global i complet als nostres clients, hem creat una xarxa de col.laboradors que s'ha anat consolidant amb els anys, per poder cobrir les parts complementaries i directament relacionades amb les feines que oferim. Per tal que els nostres clients no s'hagin de preocupar per res. Els perfils dels nostres col.laboradors són molt variats, des de impresors en qualsevol tipus de material (plàstics, PVC, vinilats, o paper, etc), subministrament i manteniment informàtic, software, pasant per lingüistes, traductors, etc.

Aixó ens permet tenir un control total del nostre producte final, amb l'objectiu de mantenir una relació duradera amb els clients i alhora amb els nostres proveïdors.


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]