comparteix:
 
   
 

Ets a: disseny gràfic / imatge corporativa

Imatge corporativa

La imatge corporativa d'una companyia es dissenya per ser atraient al públic, de manera que la empresa provoqui un interès entre els consumidors, generant riquesa de marca.

La imatge corporativa relaciona com una empresa i totes les seves publicacions es perceben. Un grafisme encertat, el seu logotip, les aplicacions gràfiques (web, targetes, paper de carta), les normes d'aplicació, colors utilitzats, tipografies, etc, esdevenen tot un missatge per al consumidor i determinen com l'empresa és vista des de fora.

El fet de poder unificar la línia gràfica i oferir tot el ventall d'aplicacions gràfiques que us proposem des de DISSENY GRÀFIC LILLET, ens permet consolidar la imatge corporativa d'una empresa i crear marca.

Per empreses que ja disposen d'imatge corporativa pròpia, a l'hora de dissenyar qualsevol publicació nova per a la seva empresa, ens cenyim a les seves pautes de disseny per tal d'oferir un producte que cumpleixi les normatives de marca i de disseny de l'empresa.

 

Per veure exemples de projectes DISSENY GRÀFIC (tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, logotips, imatge corporativa, packaging, etiquetatges, envasos, etc) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (DISSENY GRÀFIC).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]