comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / enquestes on-line

enquestesEnquestes on-line

Quina opinió que tenen els clients de la nostra empresa? Anem a veure-ho!

Les enquestes on-line ens permeten aprofitar un altre dels avantatges que ens ofereix Internet per conèixer la opinió que tenen els clients de la nostra empresa o dels serveis que els oferim per exemple.

És la manera més còmoda i ràpida d'enviar i rebre impressions. Un contacte bidireccional que ens dona molta informació, apreciacións i opinions diferents, per així poder afinar en aquells punts que són millorables en la nostra empresa o entitat. També ens pot servir per conèixer millor a qui contesta, als nostres clients, etc. Es poden fer enquestes on-line destinades a aconseguir una opinió sobre un tema molt concret, o fer qualsevol altre plantejament d'enquesta per mirar d'obtindre informació i valoració més amplia o general.

Aixó pot donar resposta a preguntes que poden sorgir-nos sobre l'interés que generen els nostres productes, quins aspectes cal millorar, valorar l'atenció rebuda, la relació qualitat/preu, aspectes millorables en un servei,... INFORMACIÓ PER MILLORAR.


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]