comparteix:
 
   
 

Ets a: qui som? / els nostres valors

imatgeEls nostres valors

A DISSENY GRÀFIC LILLET busquem, no només satisfer completament les necessitats i requeriments dels clients, sinó també la satisfacció personal de realitzar un bon treball, "la feina ben feta". El nostre objectiu és millorar el negoci dels nostres clients i utilitzar els mitjans tecnològics de que disposem avui dia per tal que arribi a tothom.

El fet de poder servir als clients tota aquesta gamma d'aplicacions gràfiques que oferim, ens permet crear tota la seva imatge corporativa com a empresa, unificar-la i consolidar-la. Podem servir-li des de la seva targeta i papereria d'empresa, fins a la seva publicació a internet, passant pel seu logotip, les etiquetes o envàs dels seus productes, etc,... Aquest és un dels nostres grans valors com a empresa.

L'atenció als nostres clients és totalment gratuïta. Un altre fet que pensem que és de gran importància. Sense costos afegits els nostres clients poden comptar sempre amb el nostre suport i tracte proper.

Confidencialitat i compromís d'exclusivitat en els nostres dissenys. El nostre punt fort, són els dissenys personalitzats que servim als clients per sortir al mercat d'una manera diferenciada a la resta d'empreses.

Tots aquests "nostres valors" estàn pensats justament per: DONAR VALOR A LA TEVA EMPRESA.


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]