comparteix:
 
   
 

Ets a: preus

Preus

Podeu consultar les nostres tarifes en els productes més estandarizats i packs com ara Pack EMAILINGS, Pack WEB + HOST o WEB MÒBIL. Per informar-vos de preus d'altres productes o serveis (degut a les diferents prestacions que pot tenir una web, o en feines impreses, les variants de número de copies, característiques, etc), envieu-nos el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de poder-vos informar.

Nom i cognoms / Empresa*:

Adreça:

Població:

Codi postal:

Telèfon de contacte*:

E-mail de contacte*:

Producte/s o servei/s en el que esteu interessats*:

Accepto la política de privacitat*Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

El Responsable de la web, DISSENY GRÀFIC LILLET, informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre la teva consulta, sol·licitud d'informació o contractació de serveis. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades a qualsevol moment, i de portabilitat si escau. Pots consultar l'informació addicional i detallada sobre la protecció de les teves dades en la nostra política de privacitat.


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]