comparteix:
 
   
 

Ets a: qui som? / grup IB

Grup IB

DISSENY GRÀFIC LILLET és una de les seus de Grup IB (INFORBER) des de l'any 2006.

Grup IB som una associació d’empreses i professionals, del sector TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Aportem solucions tant tècniques com territorials amb la finalitat d’oferir un ampli ventall de solucions a les empreses, on cadascuna aporta el coneixement tècnic més adequat.

Amb diferents ubicacions a la Catalunya Central i Zona Metropolitana de Barcelona. Entre tots aportem un valor afegit i garantia d’èxit als projectes que es duen a terme, per tant una garantia al client.

Des de Grup IB oferim els nostres serveis amb integritat, professionalitat i un altíssim compromís vers el client. La nostra missió és implantar solucions globals TIC a les empreses, aportant experiència i qualitat.

Serveis i productes de Grup IB:
informàtica (hardware / software), copiadores, seguretat, video vigilància, internet, control de presència, control de producció / accessos, telefonia, disseny gràfic.


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]