comparteix:
 
   
 

Ets a: hosting i dominis / hosting

hostingHosting

Disposem de diferents plans d'allotjament (hosting) adaptats al teu volum de requeriments i necessitats!

Aixó ens permet emmagatzemar les pàgines web dels nostres clients (amb els continguts que tu vulguis, imatges, video, etc) i comptes de correu electrònic (e-mail), al nostre servidor (connectat les 24 hores del dia, 365 dies l'any a la xarxa).

Amb les prestacions que vulguis y les característiques específiques que et fagin falta per assegurar un servei continu: treballant sobre Linux o Windows, tràfic il.limitat, àlies de correu electrònic, respostes automàtiques, directoris protegits, redireccions, webmail, backups, Antivirus/Antispam, estadístiques web, bases de dades i els requeriments que necessitis per a la publicació de la teva web (MySQL, PostgreSql, phpMyAdmin, ...).

packsDisposem de diversos Plans de REGISTRE DOMINI + HOSTING, que inclouen alta i registre de domini, diverses quantitats de comptes de correu electrònic, bases de dades, espai FTP per publicació web: CONSULTA'NS!


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]