comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / intranets

Intranets

Vols mantenir la informació i el contacte intern de la teva empresa o clients sempre viva? La solució és una INTRANET!

La intranet és una eina molt potent que permet difondre informació de la companyia de forma privada als empleats, col.laboradors o clients amb gran eficàcia. Aconseguint que aquests estiguin permanentment informats amb les últimes novetats i dades de l'organització.

Els usos que se li poden donar a una intranet poden ser molt variats: donar accés a informació restringida de l'empresa, dades tècniques de productes, events, dades personals dels membres de l'intranet, notificacions personals, descàrrega de documents, historial de dades, consulta, etc,...

És una manera molt efectiva d'aprofitar les tecnologies que internet ens ofereix per mantenir la informació interna d'una companyia al abast dels seus membres, clients o col.laboradors. Facilita moltes gestions a les empreses, podent publicar dades personals d'interès per a cada un dels membres de la intranet, agilitzant tasques com ara l'emisió de qualsevol tipus de documents personals i esdevenint la font principal de consulta de l'entitat.

Una intranet es podria veure com a una extensió de la web d'una empresa, molt sovint accesible des de la pròpia web, per donar-li tots aquests tipus de funcionalitat.

 

Per veure exemples de projectes SERVEIS INTERNET (disseny webs corporatius, redisseny web, webs versió mòbil, intranets, comerç electrònic) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (SERVEIS INTERNET).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]