comparteix:
 
   
 

Ets a: disseny gràfic / logotips

Logotips

Els logotips, sovint els anomenem de forma simplificada com a "logos". Si, han de ser simples, i alhora són la peça més important de la nostra empresa.

El logotip d'una empresa està present a absolutament totes les publicacions i materials d'una empresa (web, targetes, catàlegs,...). És la peça més visible de la nostra imatge corporativa. Per aixó és tant important el disseny de un bon logotip que ens diferenciï de la resta d'empreses. Un simple full de carta o una factura d'empresa té bon aspecte amb un bon logo.

A més de logotips per empreses o entitats, sovint sorgeix la necessitat de fer disseny de logotip especific per a un producte o varis, amb la intenció de diferenciar-lo, seguint o no la linia de disseny de l'empresa. Amb la finalitat d'identificar de manera exclusiva un o diversos productes comercials o serveis.

En el procés de disseny tenim en compte diversos factors. D'entrada el sector al que va destinat el logotip, és a dir, per a quin tipus d'empresa dissenyem. Tenint en compte aixó preparem propostes i treballem en el disseny. Possibilitat de treballar el logotip a 2 o 3 tintes (a convenir). Disseny de logotip, pensant en la possibilitat de que també sigui imprimible a 1 tinta (treballant amb les formes del logotip i tipografia), i aplicable tant a formats petits (targetes, tríptics, etc…) com a formats de grans dimensions (cartells, rètols, retolació vehicles, etc).

Es presenten diverses propostes diferents de logotip a escollir, amb la possibilitat de fer retocs i adaptacions a les propostes presentades.

I finalment s'entrega el logotip en diferents formats digitals preparat per a l'ús i aplicació que calgui.

Per veure exemples de projectes DISSENY GRÀFIC (tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, logotips, imatge corporativa, packaging, etiquetatges, envasos, etc) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (DISSENY GRÀFIC).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]