comparteix:
 
   
 

Ets a: disseny gràfic / packaging

Packaging

Packaging, envàs, etiquetatge, embalatge, caixa,... és lo primer que veiem. Un bon disseny gràfic al packaging del nostre producte ens ajuda a vendre.

Les funcions de l'embalatge són protegir el producte, facilitar el maneig, informar sobre les seves condicions de manipulació, composició, requisits legals, ingredients, etc. Pero tinguem en compte un factor, avui dia la imatge ho és tot, som 100% visuals i un bon packaging pot fer que un consumidor es decanti per la compra del nostre producte, almenys per provar-lo. És la nostra oportunitat per convèncer.

Un disseny de packaging atractiu, que cridi l'atenció dels consumidors i que es diferenciï de la competència, és un factor crucial (i a baix cost, la despesa principal sempre està en la impressió, o treball final...) en la presa de decisió de compra d'un producte.

A més del disseny, el material utilitzat, format i acabats són de gran importància. Des de DISSENY GRÀFIC LILLET busquem noves solucions a les necessitats dels nostres clients, dissenyem el vostre packaging i fem la posterior gestió d'impressió.

En el cas d'empreses fabricants de productes, el packaging dels mateixos és un element clau de la imatge corporativa de l'empresa.

Per veure exemples de projectes DISSENY GRÀFIC (tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, logotips, imatge corporativa, packaging, etiquetatges, envasos, etc) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (DISSENY GRÀFIC).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]