FLUIDRA

DISSENY WEB

Presentem el disseny web per a una empresa multinacional especialitzada en la venda de piscines comercials. Aquesta plataforma va ser creada com una completa eina de cerca de peces i recanvis per a piscines. Amb una àmplia varietat de peces disponibles, la web s'ha dissenyat pensant a facilitar al màxim la cerca i accés a la informació necessària.

El nostre enfocament es va basar en la senzillesa i l'eficiència. Vem desenvolupar una interfície intuïtiva amb un cercador central com a punt focal de la pàgina. Amb tan sols ingressar els criteris de cerca, els usuaris poden trobar ràpidament la peça específica que estan buscant. Una vegada trobada, la plataforma permet accedir a informació detallada sobre la peça, oferint una visió ampliada i completa de les seves característiques i especificacions tècniques.

És important destacar que el disseny de la web es va realitzar seguint les pautes de disseny i la imatge corporativa de l'empresa. Ens vem assegurar de mantenir una coherència visual que reflecteixi la identitat de la marca. La programació de la web va ser realitzada per programadors de confiança amb els qui solem col·laborar. Això garanteix un desenvolupament tècnic d'alta qualitat i un rendiment òptim de la plataforma.

VISITAR WEB

Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic
T'ha agradat?

Tens un projecte en ment? Podem posar en marxa el teu projecte, en volem saber més! Parlem?

logo DISSENY GRÀFIC LILLET