CONTAINERS DEL BERGUEDÀ

DISSENY WEB

En el nostre estudi de disseny web, ens complau presentar el treball realitzat per a una destacada empresa dedicada al reciclatge de materials a nivell industrial i urbà. Vam dur a terme una transformació digital completa, començant amb la creació d'una web feta en Flash dissenyada per a funcionar en PCs (una de les primeres webs fetes en Flash a internet) i posteriorment desenvolupant una nova web responsive que s'adapta a qualsevol dispositiu (als inicis de la era responsive a internet).

En la versió inicial de la web, creem una experiència interactiva i dinàmica utilitzant la tecnologia Flash, que permetia als usuaris explorar els serveis de reciclatge de l'empresa de manera visualment atractiva. No obstant això, conscients de l'evolució tecnològica i la necessitat d'una experiència òptima en qualsevol dispositiu, realitzem una nova web responsive que permet accedir i navegar pel contingut de l'empresa des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador d'escriptori, una tauleta o un mòbil. Facilitant als visitants trobar l'informació rellevant sobre els diferents tipus de materials que es recullen i reciclen, destacant els beneficis i l'impacte positiu que el reciclatge té en el medi ambient i la sostenibilitat.

Estem orgullosos d'haver contribuït a promoure els serveis de reciclatge de l'empresa, transmetent el seu compromís amb el medi ambient i la seva contribució a un futur més sostenible.

VISITAR WEB

Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic
T'ha agradat?

Tens un projecte en ment? Podem posar en marxa el teu projecte, en volem saber més! Parlem?

logo DISSENY GRÀFIC LILLET