CARN DEL CADÍ-MOIXERÓ

DISSENY WEB

En el nostre estudi de disseny web, vam crear una experiència digital única per al nostre client, un pastor d'ovelles amb una tradició ramadera arrelada. Des de la comercialització de carn de criança natural fins a cursos de pasturatge que captiven tant a nens com a adults, la seva oferta és diversa i apassionant. Els amants de la cuina poden trobar receptes delicioses elaborades amb xai, lletó o cabrit, mentre exploren la història i la passió de la criança d'ovelles a les muntanyes i camps tradicionals. També comercialitza productes artesanals: sarrons i collars musicats.

Inicialment, creem una web en Flash, destinada als usuaris de PC, on presentem la riquesa del seu ofici. Amb el temps, ens adaptem a les necessitats del mercat i desenvolupem una versió mòbil per a aquells que ens visitaven des de dispositius mòbils i tauletes, permetent una experiència òptima per a cada plataforma.

Finalment, vam fer un pas més enllà en crear una nova web responsive, capaç d'adaptar-se a qualsevol pantalla i oferir una navegació fluida sense importar el dispositiu utilitzat.

Contents d'haver capturat l'essència de la tradició ramadera i haver-la portat al món digital!

VISITAR WEB

Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic
T'ha agradat?

Tens un projecte en ment? Podem posar en marxa el teu projecte, en volem saber més! Parlem?

logo DISSENY GRÀFIC LILLET