MASIA SARGA

DISSENY WEB

En el nostre estudi, ens complau haver dissenyat una bella pàgina web per al nostre client, propietari d'una encantadora masia rural de lloguer vacacional en el prepirineu català. A través d'aquesta web, destaquem tant les característiques úniques de la masia com la bellesa de l'entorn natural que l'envolta, proporcionant als visitants tota la informació necessària per a gaudir d'una experiència inoblidable.

Al principi, vam crear una web en Flash que s'adaptava únicament als ordinadors, permetent als usuaris explorar les diferents àrees de la masia i descobrir els seus encants. No obstant això, per a assegurar-nos que la web fos accessible des de qualsevol dispositiu, posteriorment desenvolupem una nova versió responsive. Ara la web s'ajusta automàticament a qualsevol pantalla, ja sigui en ordinadors, tauletes o telèfons mòbils, brindant una experiència de navegació fluida i atractiva per a tots els usuaris. També ens vam ocupar de capturar les fotografies de l'interior de la masia i del seu entorn natural, amb la finalitat de presentar als visitants la magnífica bellesa i l'acollidor ambient que els espera.

El nostre objectiu principal en dissenyar aquesta web va ser transmetre l'essència i l'encant de la masia, capturant l'atenció dels visitants i despertant el seu interès.

VISITAR WEB

Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic
T'ha agradat?

Tens un projecte en ment? Podem posar en marxa el teu projecte, en volem saber més! Parlem?

logo DISSENY GRÀFIC LILLET