comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / redisseny web

Redisseny web

Ja tens la teva web publicada a Internet, pero vols modernitzar-la? Nosaltres ens n'encarreguem!

La pàgina web de qualsevol empresa és un element clau de l'estratègia de màrqueting de l'empresa. En el cas d'empreses ja consolidades en el mercat, que necessiten modernitzar la seva web, seguint les noves pautes d'usabilitat i compatibilitat, pero sense perdre l'esència gràfica ja creada, el més convenient és el REDISSENY WEB.

Mantenint la imatge gràfica de la web, i redissenyar-la, pero sense perdre de vista el grafisme de la web ja consolidada, per tal que a simple vista l'usuàri reconegui l'empresa en qüestió. I alhora, millorar la navegació o afegir noves funcionalitats. Les pàgines web han de ser més usables i senzilles i facilitar al visitant quedar-se amb el missatge que vol transmetre l'empresa.

Alhora de redissenyar una web, potser us pot interessar el nostre Pack WEB + HOST (per webs bàsiques o microsites):
webPack WEB + HOST > 640 euros (+info)

Per veure exemples de projectes SERVEIS INTERNET (disseny webs corporatius, redisseny web, webs versió mòbil, intranets, comerç electrònic) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (SERVEIS INTERNET).

Pack WEB + HOST > 640 euros

Inclou allotjament (hosting), registre de domini (www.lamevaempresa.com, .org, .net,...) per un any i disseny de web.

Disseny web personalitzat. Les webs del Pack Web + Host, són de disseny exclusiu, no es tracta de cap plantilla, sino que són dissenys personals per a cada client.

No es tracta de webs en lloguer o a les que s'hagin de pagar quotes mensuals: són de compra.

Sempre mantenint els criteris de disseny: busquem sempre la mateixa qualitat de treball final tant si es tracta d'una web del Pack Web + Host, com si es tracta d'una web més extensa en continguts.

Ampliables en el moment que el client vulgui per incloure més informació o apartats a la web, publicar-la en diversos idiomes, etc.

Web consistent en 4 apartats (en 1 sol idioma o combinant disversos idiomes en una mateixa pàgina). Com podrien ser per exemple: QUI SOM? (presentació empresa), SERVEIS, PRODUCTES i CONTACTE (dades de contacte, mapa de situació, etc). Podrien ser altres,... a escollir pel client.

En el procés de disseny, presentem inicialment al client les pàgines mostra amb el disseny proposat, un cop aprovades pel client, desenvolupem la resta de la web.

L'integració a la web de les xarxes socials a les que la empresa tingui presència també està inclosa.

Alta en múltiples Cercadors d'Internet (Google, MSN, Yahoo, Altavista, etc) i la creació de les etiquetes i paràmetres necessaris amb la finalitat de que la web estigui correctament localitzada en els esmentats Cercadors.

infocomprar


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]