comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / posicionament cercadors (SEO)

seoPosicionament cercadors (SEO)

Segur que voldries veure la teva web posicionada la primera en els resultats de cerques a Google, etc. Treballem junts en aquest sentit!

Traducció de l'original anglès SEO: Search Engine Optimization.
El posicionament en cercadors consisteix en unes tècniques d'optimització de la web per aconseguir que aparegui en els primers resultats dels principals cercadors (Google, MSN, Yahoo, Altavista,...). Una web ben posicionada aconsegueix visites de qualitat (usuaris que busquen realment el que oferim a la web de la nostra empresa) i per tant possibilitat de negoci.

El posicionament web en cercadors es sol anomenar de diverses maneres: optimització per als motors de cerca, posicionament natural, posicionament orgànic,...

Inicialment es tracta de fer una anàlisi en profunditat de la web a posicionar (auditoria inicial). A partir d'aqui, s'informa al client del posicionament SEO que te la seva web actualment i es posa en marxa les posibles i diverses tasques a realitzar i dades a tenir en compte per tal de posicionar-la: concreció de les paraules clau a promocionar (paraules o cadenes de paraules que interesa promocionar per potenciar l'activitat de l'empresa), identificació de les pàgines a promocionar, optimització del web (codi font de la web, etiquetes meta-tags,...), alta a cercadors i directoris, i altres posibles tasques que propicien la bona localització de la web (velocitat de càrrega de les pàgines a l'hora de indexar, enllaços des de webs temàticament afins, etc).

Finalment, un cop les tasques de posicionament han tingut efecte, es realitza informe dels resultats obtinguts.

packsDisposem de diversos Packs que inclouen tasques a xarxes socials, posicionament cercadors (SEO), manteniment i actualització web, a la teva mida, tu tries el que més s'encaixi a les teves necessitats: CONSULTA'NS!


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]