comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / xarxes socials

xarxes socialsXarxes socials

Vols que ens encarreguem de donar moviment al teu negoci? Xarxes socials, marketing on-line, social media, Comunity Management,... cada cop més!

El nombre d'usuaris que utilitzen freqüentment les xarxes socials creix dia a dia, i aixó fa que sigui cada cop més un mitjà molt interessant per a professionals i empreses. Cal aprofitar les eines socials i veure-les com a una oportunitat de potenciar la presència de la teva empresa a la xarxa.

Des de DISSENY GRÀFIC LILLET gestionem l'alta i manteniment de perfils d'empresa a les xarxes socials: Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo, Instagram,... una infinitat de xarxes socials per a tots els gustos.

Ens encarreguem de la dinamització dels perfils d'empresa a les xarxes socials: estratègies de marketing on-line, social media i Comunity Manager. Utilitzant les xarxes socials com a eina per fidelitzar els clients, crear una comunitat al voltant de la teva empresa, millorar la reputació de la marca, generar tràfic directe a la web de l'empresa i incrementar les vendes.

packsDisposem de diversos Packs que inclouen tasques a xarxes socials, posicionament cercadors (SEO), manteniment i actualització web, a la teva mida, tu tries el que més s'encaixi a les teves necessitats: CONSULTA'NS!


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]