comparteix:
 
   
 

Ets a: política de privacitat

Política de privacitat

La declaració següent t’informarà, com a usuari de la nostra plataforma d’internet, de la nostra política de protecció de dades.

Les teves dades s'inclouran en un fitxer comercial automatitzat propietat de DISSENY GRÀFIC LILLET (Marc Ortells Bernal), NIF: 43508390 A.

DISSENY GRÀFIC LILLET cuida especialment la relació amb els seus socis i els seus visitants, per la qual cosa, les dades que ens subministris mai seran utilitzades per una altra finalitat que no sigui per la que van ser facilitades.

En cap moment la informació que et demanem serà divulgada ni utilitzada per uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part de que les teves dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el teu consentiment. Tu controles la teva intimitat.

A més sempre que ho desitgis pots exercir el teu dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les teves dades personals, en els termes previstos en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Pots exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a DISSENY GRÀFIC LILLET, Marc Ortells Bernal, C/ de Baix n.3 - 08696 La Pobla de Lillet o bé enviant un e-mail a:
info@dissenygraficlillet.com


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat
Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]